Euron
+420 774 707 286
Po-Pá: 8:00-14:00   St:8:00-14:00
3
3 ks 15 999kč

Jet hand dryers Jet Dryer®

Automatický tryskový vysoušeč představuje nejrychlejší způsob vysušení rukou. Duální trysky, umístěné po obou stranách vysoušeče usuší ruce vašich hostů do 10 vteřin. Vysoušeče Jet Dryer® jsou vybaveny systémem pro zachytávání odkapové vody Dry Floor. Na podlaze toalet tak nejen nenajdete poházené ubrousky,
ale je také vždy suchá.

Rychlé sušení rukou Duální trysky Antibakteriální úprava Osvětlení sušící zóny Pokorčilé nastavení Úspora financí Ekologické řešení

Waste disposers EcoMaster

Drtička je součástí moderní kuchyně stejně jako myčka nebo mikrovlnná trouba. Drtič odpadu zefektivní práci v kuchyni a přináší znatelnou úsporu času. Zapomeňte na zapáchající koš na odpadky, veškerého organického odpadu se zbavíte pohodlně přímo ve dřezu. EcoMaster® jsou nejprodávanější drtiče kuchyňského odpadu na českém trhu.

Vysoká drtící síla až 2800 otáček za minutu Integrovaný pneu spínač Konec zápachu z koše Antibakteriální povrch

Hot air hand dryers Jet Dryer®

Horkovzdušný osoušeč představuje cenově dostupné řešení mokrých rukou. Díky kompaktním rozměrům se hodí i na menší toalety. Koncentrovaný proud teplého vzduchu z osoušečů Jet Dryer® osuší vaše ruce během okamžiku. Sušící výkon je výrazně vyšší v porovnání s klasickými neefektivními fukary. S Jet Dryer® ušetříte za papírové ručníky a zjednodušíte práci své uklízečce.

Nízká pořizovací cena Vhodné i na malé toalety Silný výkon Úspora financí Ekologické řešení

Wine dispensers VinoTek®

Díky VinoTeku si můžete vychutnat vaše oblíbené víno v nezměněném stavu i zítra a pozítří. Co nevypijete dnes, zůstane v nezměněném stavu dalších minimálně 30 dní od otevření láhve. Víno je po celou dobu chráněno pomocí ochranné argonové atmosféry. Vlastníte restauraci, vinotéku, nebo bar? VinoTek® vám umožní rozšířit nabídku kvalitního vína.

Nastavitelná teplota LED osvětlení Dvoukomorové chlazení Možnost externí láhve Prodlouží čerstvost vín

Wholesale advantages

lOREM IPSUM
lOREM IPSUM
lOREM IPSUM
lOREM IPSUM
lOREM IPSUM
lOREM IPSUM